top of page

Palvelut

Valo- ja videokuvauspalveluita monipuolisesti ja joustavasti Kuusamon seudulla, lähikunnissa sekä sovittaessa koko pohjois-suomen alueella. Asiakkaitani ovat niin yritykset kuin kuluttaja-asiakkaat laidasta laitaan.

Henkilökuvaus

Näköisesi henkilökuvat studiossa tai miljöössä. Kysy tarjous, tarvitsitpa perinteisen muotokuvan, rippikuvat, yrityksen henkilöstökuvat tai vaikka boudoir-kuvauksen.

Varaa studiokuvaus tästä

Tapahtumakuvaus

Tapahtumien valokuvaus ja videointi pienistä perhejuhlista suurempiin festareihin. Halutessasi myös editoitu dokumentti tapahtumastasi. 

Ruoka & ravintolat

Herkullisia annoksia on aina mukava kuvata. Ruokakuvausta tiloissasi tai studiolla. Ruokakuvauksen lisäksi myös tila- ja tunnelmakuvausta ravintolastasi.

Brändikuvaus & some

Näyttävä visuaalinen ilme on tärkeää yrityksesi markkinoinnissa. Huippulaadukkaita brändi- ja markkinointikuvia yrityksesi kuvapankkiin. Kerro tarpeestasi ja kysy tarjous.

Video & drone

Haastattelut, mainosvideot, yritys- ja henkilöstöesittelyt nopealla aikataululla Koillismaalla ja pohjois-suomessa. Kuvaan myös ilmassa!

Tilakuvaus

Myyntikuvat sekä markkinointikuvat vuokrakohteille ammattitaidolla.

 

Tilakuvauspalveluni löydät osoitteesta tilakuvaaja.fi

Jokainen kuvaustilanne on yksilöllinen, kerro kuvaustarpeestasi alla olevalla lomakkeella, tai soittamalla, niin pääsemme suunnittelemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan kuvauspaketin. 

lts.jpg

Yhteys

Asko Koivistoinen Photography

Asko Koivistoinen

Valokuvaaja

asko@akphoto.fi

+358 41 3188228

Y-tunnus 3169000-8

Jätä viesti

Kiitos viestistäsi!

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
bottom of page