top of page
Asko Koivistoinen Photography logo
kortti32.jpg

 puukortit.

 Kortteja on saatavilla neljän eri kuva-aiheen pakkauksissa, joiden esittelyt löydät alta. Korttipakkauksia päivitetään sesongeittain. Kortit on painettu suomessa, kotimaiselle koivuvanerille. Korttien paksuus on 2mm.

Syksyn 2021 korteissa ihastelemme usvaista metsää, kuljemme pitkospuita, sekä maistelemme pannukahvia - mistäpä muusta kuin kuksasta.  Talven kuva-aiheissa ihastuttavat revontulet, lumiset maisemat unohtamatta poroja. 

 

Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa ratkaisua tarpeeseesi, haluat tilata vain tiettyä korttia tai tarvitset yksilöllisiä kortteja yrityksellesi, ota suoraan yhteyttä sähköpostitse asko@akphoto.fi.

 syyskortit.

Usva.png
Pitkospuut.png
Mustametsä.png
Kuksat_ready.png

 talvikortit.

Revontuli_malli.png
Poro_ready.png
Tykky_ready.png
latu_malli.png

 hinnat.

syys tai -talvikortit 40kpl 208€  (á 5,20€)

syys tai - talvikortit 80kpl 400€ (á 5,00€)

syys tai -talvikortit 160kpl 768€ (á 4,80€)

Yksittäispakattuna kirjekuoren kanssa +0,20€/kpl.

Hintoihin lisätään alv 24%. Toimituskulut Suomessa sisältyvät hintaan. 

talvi4.jpg

 tilaus.

Kortit tilaat helposti allaolevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse kun tilauksesi on käsitelty. Voit valita joko verkkolaskutuksen tai sähköpostilaskun.

Toimitusaika tilauksesta riippuen noin 1-2 viikkoa. Rukan ja Kuusamon alueella toimitamme kortit suoraan toimipisteeseesi.

Asko Koivistoinen Photography pidättää oikeuden käyttää asiakkuutta referenssitietona sekä markkinoida tuotteiden jälleenmyyntipaikkoja omilla kanavillaan.

kortit1.jpg

 tilauslomake.

arrow&v
Joulu2.jpg

 puutaulut.

Puutauluja on saatavana 20x30cm kokoisena, ohuelle 1mm koivuvanerille painettuna. Ohut vedos on helppo kehystää normaalin taidevedoksen tapaan. ​Kuva-aiheina upea pitkospuu, sekä sympaattiset porot. Lisätietoja tulossa pian.​

Tauluja on mahdollista tilata myös omilla mitoilla, vaikkapa koko seinän kokoisena taideteoksena. Kysy tarjous!

bottom of page