top of page
Asko Koivistoinen Photography logo
kortti32.jpg

 puukortit.

 Kortteja on saatavilla neljän eri kuva-aiheen pakkauksissa, joiden esittelyt löydät alta. Korttipakkauksia päivitetään sesongeittain. Kortit on painettu suomessa, kotimaiselle koivuvanerille. Korttien paksuus on 2mm.

Syksyn 2021 korteissa ihastelemme usvaista metsää, kuljemme pitkospuita, sekä maistelemme pannukahvia - mistäpä muusta kuin kuksasta.  Talven kuva-aiheissa ihastuttavat revontulet, lumiset maisemat unohtamatta poroja. 

 

Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa ratkaisua tarpeeseesi, haluat tilata vain tiettyä korttia tai tarvitset yksilöllisiä kortteja yrityksellesi, ota suoraan yhteyttä sähköpostitse asko@akphoto.fi.

 syyskortit.

Usva.png
Pitkospuut.png
Mustametsä.png
Kuksat_ready.png

 talvikortit.

Revontuli_malli.png
Poro_ready.png
Tykky_ready.png
latu_malli.png

 hinnat.

syys tai -talvikortit 40kpl 208€  (á 5,20€)

syys tai - talvikortit 80kpl 400€ (á 5,00€)

syys tai -talvikortit 160kpl 768€ (á 4,80€)

Yksittäispakattuna kirjekuoren kanssa +0,20€/kpl.

Hintoihin lisätään alv 24%. Toimituskulut Suomessa sisältyvät hintaan. 

talvi4.jpg

 tilaus.

Kortit tilaat helposti allaolevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse kun tilauksesi on käsitelty. Voit valita joko verkkolaskutuksen tai sähköpostilaskun.

Toimitusaika tilauksesta riippuen noin 1-2 viikkoa. Rukan ja Kuusamon alueella toimitamme kortit suoraan toimipisteeseesi.

Asko Koivistoinen Photography pidättää oikeuden käyttää asiakkuutta referenssitietona sekä markkinoida tuotteiden jälleenmyyntipaikkoja omilla kanavillaan.

kortit1.jpg

 tilauslomake.

Joulu2.jpg

 puutaulut.

Puutauluja on saatavana 20x30cm kokoisena, ohuelle 1mm koivuvanerille painettuna. Ohut vedos on helppo kehystää normaalin taidevedoksen tapaan. ​Kuva-aiheina upea pitkospuu, sekä sympaattiset porot. Lisätietoja tulossa pian.​

Tauluja on mahdollista tilata myös omilla mitoilla, vaikkapa koko seinän kokoisena taideteoksena. Kysy tarjous!

bottom of page